torsdag 18 oktober 2012


Hejsan!

Det är vi i förskoleklassen som skriver. Vi är 25 i klassen och nu har vi gått i skolan i snart 9 veckor. Vi tänkte berätta för er vad vi gör i skolan.

Ibland har vi halvklass. Då har vi hälsopass, Trulle, veckans praktiska, iPads, björnsaga, naturskola och vi läser om Bokstavslandet. En gång gjorde vi Trulle-soppa på naturskolan. På hälsopasset brukar vi leka lekar. I björnsagan finns det nu 9 björnar.

Ibland har vi tema med ettorna. Förra veckan hade vi skördefest. Då bjöd vi in Trulle. På onsdagarna sköljer vi med fluor 1 minut. Vi i F-5 har lärt oss om en konstnär, Anders Zorn.

På skolgården finns motorikbana, bandyplan, fotbollsplan och en stor skog. Vi har två raster varje dag. På gympan leker vi Hav och land, gör redskapsbanor, hänger i lianer och mycket mer. Efter skolan är det fritids. Då brukar vi leka, tälja och gå till torpet.

Vi tycker om vår skola och vårt fritids!

Hälsningar från oss i förskoleklassen








 

 
 

1 kommentar:

  1. Härliga, underbara F-klassen! Det var jättekul att läsa om vad ni gör på dagarna och att ni tycker om er skola och ert fritids! Kramar till er alla från Maria

    SvaraRadera